Welkom

Door middel van deze blog wil ik christenen oproepen om aan de slag te gaan en anderen te helpen duurzaam te worden. Een christen heeft een voorbeeldfunctie op veel terreinen. Ten eerste wijst een christen op het verlossingswerk van Jezus. Daarnaast laat een christen zien hoe hij/zij omziet naar deze wereld, zowel naar de mensen als de natuur. Verstandig omgaan met medemensen, natuur en geld zijn kernbegrippen. Wil jij je bij deze groep aansluiten? Stuur een bericht aan: DuurzamechristenKees@gmail.com

dinsdag 18 mei 2010

De eerste goed betaalbare elektrisch aangedreven gezinsauto te koop!

Hoi,

goed nieuws vandaag gevonden op www.carros.nl:

17-05-10 - Nissan gaat de Leaf in ons land aanbieden voor een prijs vanaf 32.839 euro. Dat is fors goedkoper dan de verwachte aanschafprijzen van de elektrische Mitsubishi i-MiEV, Peugeot iOn en Citroen C-Zero.De elektrische Leaf is vrijgesteld van BPM en wegenbelasting. Bovendien rekent de overheid geen fiscale bijtelling voor zakelijk gebruik. Over een periode van vijf jaar zou het fiscale voordeel voor de particulier 6.000 euro bedragen, terwijl de zakelijke rijder liefst 19 mille kan besparen.



Eén uitvoering
De Leaf is slechts in één uitvoering beschikbaar. Zaken als een klimaatinstallatie, navigatiesysteem, een parkeercamera en een snellaadfunctie zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf juli is de elektrische Japanner te bestellen, waarna de eerste exemplaren in december (januari dus) worden uitgeleverd.

www.nissan.nl

Ik ga alvast sparen!

Geen opmerkingen: