Welkom

Door middel van deze blog wil ik christenen oproepen om aan de slag te gaan en anderen te helpen duurzaam te worden. Een christen heeft een voorbeeldfunctie op veel terreinen. Ten eerste wijst een christen op het verlossingswerk van Jezus. Daarnaast laat een christen zien hoe hij/zij omziet naar deze wereld, zowel naar de mensen als de natuur. Verstandig omgaan met medemensen, natuur en geld zijn kernbegrippen. Wil jij je bij deze groep aansluiten? Stuur een bericht aan: DuurzamechristenKees@gmail.com

maandag 17 mei 2010

Een feedreader is duurzaam

Het internet is een grote bron van informatie, zeker als je dagelijks het nieuws en interessante informatie van diverse aktuele sites wil volgen. Natuurlijk kan je al deze sites bezoeken om te kijken of er vandaag iets nieuws is geschreven, maar dat kost veel (kostbare) tijd en je gebruikt daardoor onnodig veel energie met je PC, daarnaast kan je ook niet werken aan je sociale kontakten. Daarom .... heeft men het fonomeen "feeds" bedacht. Met een feed-koppeling aan een bepaalde pagina van een krant, bijv. de sportpagina of het beursnieuws krijg je alleen maar informatie over die pagina en verder niet, dus sneller klaar en snel weer aan het werk.

Hoe regel je dat? Kies oor deze link: Feedreader en download de feedreader waarna deze zelf zal opstarten. Kies voor "bestand" -> "nieuw" en vul hier het adres van de pagina in die je wilt volgen en je wordt daar voortaan over geinformeerd.

Dag was het voor vandaag,
Kees

Geen opmerkingen: